Βόλεϊ Ανδρών: Φινάλε με ήττα

Κατώτερη του αναμενομένου ήταν η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον πρωταθλητή Πυργέα. Πολύ εύκολα η ομάδα του Πύργου καθάρισε το παιχνίδι με 0-3 σετ και αναδείχθηκε και τυπικά άξια πρωταθλήτρια, έχοντα χάσει όλη τη σεζόν μόλις δύο σετ και φυσικά κανένα παιχνίδι.

Χωρίς τους Ρούμπα και Παύλου που θα μπορούσαν να παίξουν ως ακραίοι αλλά λόγο τραυματισμού δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν ο Μανθάτης πήρε το ρίσκο να αλλάξει το σχήμα της ομάδας, αλλά δεν του βγήκε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα 0-6 χτίζοντας σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για την Ομόνοια. Η διαφορά ανέβηκε στους 10 πόντους στο 6-16 και το σετ πήγε φυσιολογικά στον Πυργέα με 16-25. Χωρίς λύσεις στην επίθεση οι γηπεδούχοι και με μέτρια υποδοχή δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί ούτε στο δεύτερο σετ. Έμειναν κοντά στο σκορ ως το 8-11 αλλά με ένα σερί 0-11 με τον Παρασκευόπουλο στο σερβίς το σκορ έγινε 8-22 και το σετ δεν ήταν εύκολο να γυρίσει. Ο Μαθουδάκης πίεσε στο σερβίς παίρνοντας επτά πόντους και μειώνοντας σε 15-22 αλλά το τελικό 17-25 έδωσε και το δεύτερο σετ στους Πυργιώτες. Πιο ανταγωνιστική η Ομόνοια στο τρίτο σετ, ήταν κοντά στο σκορ, όντας και πάλι άτυχη αφού στα μισά του σετ τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Σχίζας που ήταν το βασικό επιθετικό όπλο της ομάδας και αναγκάστηκε να συνεχίσει με ελαφρύ διάστρεμμα. Η Ομόνοια προηγήθηκε 17-16 που γρήγορα όμως έγινε 17-20, το σετ το πήρε ο Πύργος με 20-25 και μαζί το παιχνίδι αλλά και το πρωτάθλημα.

Ο Πυργέας έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας με διάρκεια σε όλη τη σεζόν, κάτι που ήταν πραγματικά δύσκολο με τις πολλές διακοπές του φετινού πρωταθλήματος και άξια κατέκτησε το πρωτάθλημα στης Β’ κατηγορίας. Η Ομόνοια από την άλλη έδειξε πως έχει μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, στην πρώτη της χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ, ενώ έχει ακόμα ελπίδες ως δεύτερη στις ανακατατάξεις της Α’ κατηγορίας που γίνονται κάθε χρονιά να βρεθεί κ αυτή στην Α’ κατηγορία το καλοκαίρι.

Η αγωνιστική δράση δεν τελείωσε για την ομάδα της Ναυπάκτου που μετά τις γιορτές του Πάσχα θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της κατηγορίας παμπαίδων δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές της για επιπλέον παιχνίδια.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Νικολάου, Τσούσης, Σχίζας, Παντελίδης, Μαθιουδάκης, Γραββάνης, Αναγνωστόπουλος, Τσακανίκας, Κόκκαλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *